Pieczarki pieczone w piecu z czosnkiem i tymiankiem
Pieczone w piecu grzyby z czosnkiem i tymiankiem to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 2 osób okazało się, że ten przepis jest przepyszne i satysfakcjonujące. Udaj się do sklepu i odbierz kura lasu, boczniaki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Zapiekane ziemniaki z szalotką, pieczarkami, pieczonym czosnkiem i tymiankiem, Pieczone grzyby w sosie z rumianego masła, czosnku i tymianku, oraz Grzyby z kasztanami i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Grzyby i czosnek połączyć w dużej patelni, dodać oliwę z oliwek i pieprz i mieszać do połączenia.
Dodaj gałązki tymianku i piecz w piekarniku, aż złoty kolor będzie brązowy, a cała ciecz odparuje, 25 do 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Wyjąć z piekarnika i wymieszać z Worcestershire, sól, i posiekany tymianek.