Pieczarki Nadziewane wieprzowiną i pancettą

Pieczarki Nadziewane wieprzowiną i pancettą
Wieprzowina i Pancetta nadziewane grzyby może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 15 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonej wieprzowiny, pancetta, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczarki Faszerowane Szalotką, Szpinakiem I Pancettą, Pancetta Zawinięta Faszerowana Polędwiczka Wieprzowa, oraz Kiełbasa Wieprzowa-Pieczarki Nadziewane.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek, dodać pancetta, i umieścić patelnię na średnim ogniu. Gotować, aż pancetta zaczyna się brązowy i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cebulę i pokruszony czerwony pieprz, i doprawić solą, do smaku. Gotować, aż cebula są bardzo miękkie i aromatyczne, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CebulaCebula
SólSól
4
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę. Mieszać w łodygi grzybów i rozmarynu i saute, aż wyglądają bardzo brązowy i zwiędły.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
5
Dodać białe wino i gotować, aż wino odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
WinoWino
6
Wyjąć z ognia i ostudzić.
7
W dużej misce połączyć wieprzowinę, jajko, parmezan i bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ParmezanParmezan
WieprzowinaWieprzowina
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać schłodzoną mieszaninę grzybów i dobrze połączyć. Zrób mały Tester patty i gotuj, aby upewnić się, że przyprawa jest poprawna. W razie potrzeby doprawić solą. Jeśli wypełnienie wydaje się trochę suche, dodaj 1/4 do 1/2 szklanki wody, aby naprawdę zwilżyć rzeczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
GrzybyGrzyby
WodaWoda
SólSól
9
Każdą pokrywę grzybową obficie napełnij nadzieniem. Ułóż na blasze do pieczenia i piec, aż nadzienie jest gotowane przez i brązowy i chrupiące na wierzchu, o 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Przełożyć na półmiski i podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn