Brownies Na Co Dzień

Brownies Na Co Dzień
Przepis codzienne Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 37 minut. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 50 centów za porcję. 45 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, cukier cukierniczy, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Codzienne Czekoladowe Brownies, Ciasteczka z mąki kokosowej z czekoladowym Ganache z codziennego Bezziarnistego pieczenia Kelly Smith, oraz Hummus Codzienny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
To nie tak, jakbym brakowało przepis na brownie lub dwa: mam na przestrzeni lat wykonane je na łatwy autopilot; ale jestem nie mniej wdzięczny za ten codzienny, wersja no-notice. Są mniej ekstrawaganckie-zamiast dobrej jakości czekolady używam kakao w proszku, a mieszankę uzupełniam batonem lub dwoma mlecznymi czekoladami-choć żeby je skosztować, nigdy, nigdy nie zgadniesz. Emanują taką ciemną elegancją i głęboką, głęboką czekoladowością.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2
To jest przepis, do którego zwracasz się, gdy dziecko lub kolega informuje Cię o ostatniej rzeczy, której oczekujesz, że upieczesz coś na jutrzejszą wyprzedaż wypieków. Uśmiechnij się spokojnie i idź do szafki. Jeśli pracujesz z bardziej powściągliwy tablicy, więc są czyste z jasnobrązowego cukru, i nie ma szans, aby skoczyć do sklepu spożywczego dla czekolady, a następnie po prostu użyć 1 1/2 szklanki zwykłego białego cukru i się masło do 1 1/2 i kakao do heady 1 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Ostatnia uwaga, a raczej zrzęda: Kiedy mówię kakao w proszku, mam na myśli niesłodzone kakao; pod żadnym pozorem nie zastępuj czekolady pitnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. rozpuść masło na delikatnym ogniu w średniej wielkości rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Po stopieniu dodać cukier, mieszając drewnianą łyżką (jeszcze na małym ogniu), aby zmiksować go z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Ubić razem Proszek kakaowy, mąkę, sodę oczyszczoną i szczyptę soli, a następnie wymieszać na patelni; po zmieszaniu (będzie to bardzo sucha mieszanina, a nie całkowicie wymieszana na tym etapie) usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
W misce lub dzbanku, ubić jajka z ekstraktem waniliowym, a następnie wymieszać z mieszaniną brownie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Wymieszać posiekaną czekoladę i szybko wlać i zeskrobać do wyłożonej folią blachy do pieczenia lub jednorazowej patelni foliowej, rozprowadzając mieszaninę łopatką i gotować w nagrzanym piekarniku przez około 20 do 25 minut. Będzie wyglądał na ustawiony, ciemny i suchy na górze, ale kiedy poczujesz powierzchnię, poczujesz, że nadal jest chwiejny pod spodem, a tester ciasta wyjdzie gungy. Jest to pożądane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Przenieść patelnię do stelaża, aby nieco ostudzić, przed pokrojeniem na 16 sztuk i odkurzeniem cukrem cukierniczym. Uwielbiam te cudownie ciepłe. Ale z drugiej strony, uwielbiam je na zimno. Właściwie, gdy są zimne, mówią bardziej brownie-like: gooily tender wewnątrz i moreishly żucia na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Uwaga: brownies mogą być wykonane do 3 dni wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku. Będzie przechowywać w sumie 5 dni.
11
Uwaga zamrażania: ciasteczka można zamrażać do 3 miesięcy w szczelnym pojemniku, wyłożonym pergaminem do pieczenia. Odwilż przez noc w chłodnym miejscu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W37 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn