Pieczarki Nadziewane Czosnkiem
Pieczarki nadziewane czosnkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 251 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, unsasoned bułka tarta, grzyby cremini, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czosnek, Parmezan Faszerowane Pieczarki, Serowe pieczarki nadziewane czosnkiem i cebulą, oraz Czosnek Ryż Faszerowany Portobello Grzyby dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu na małym ogniu, powoli gotować czosnek i śmietanę, aż czosnek będzie wystarczająco miękki, aby zacieru z łyżką, o 45 protokół. (Krem będzie zmniejszony i gęsty.)
Zdjąć z ognia i rozgnieść czosnek na śmietanę widelcem, czyniąc szorstką czystą. Wymieszać z solą i panko i dokładnie wymieszać.
Połóż czapki grzybowe, od góry do dołu, na naoliwionej blasze do pieczenia.
Brzegi szczotkować olejem i wypełnić kremem czosnkowym.
Piec, aż zacznie brązowieć, o 15 protokół.
Odstawić 5 do 10 minut. Podnieś grzyby z każdego uwolnionego płynu i ułóż na talerzach lub talerzu.