Rosół Cytrynowy
Rosół cytrynowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 99 kalorii, 14g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.45 za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 108 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz liście estragonu, piersi kurczaka, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Avgolemono (aka grecka cytrynowa zupa z kurczaka), Rosół Cytrynowy, oraz Cytrynowa Zupa Z Kurczaka Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Połówki czosnku, przyciąć bok w dół, na arkuszu folii aluminiowej na obramowanej blasze do pieczenia.
Dodać 2 łyżki wywaru z kurczaka i owinąć folią czosnek, utrzymując ścięte boki płasko na tacy arkusza. Piecz, aż czosnek będzie bardzo miękki, o 30 protokół.
Wyjąć czosnek z piekarnika i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Wyciśnij miękki czosnek z głowy palcami do dużego rondla.
Ubij 1 szklankę wywaru, aby poluzować pastę czosnkową i umieść garnek na średnim ogniu.
Dodać pozostały wywar, sok z cytryny i posiekany estragon; doprawić solą i pieprzem, do smaku. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i dodać kurczaka. Przykryć i gotować, aż kurczak jest po prostu gotowane przez, o 9 do 12 protokół.
Zupę pokroić w miseczki i udekorować cienkimi plasterkami cytryny oraz posypką świeżych liści estragonu.