Pieczarki Faszerowane Krabami
Pieczarki Nadziewane krabami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten pescatariański przepis służy 18 i kosztuje 38 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mięso krabowe, pieczarki, przyprawioną bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Krabami, Pieczarki Faszerowane Krabami, oraz Pieczarki Faszerowane Krabem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej miseczce wymieszaj majonez Hellmann ' s® lub Best Foods® Real, bułkę tartą, ser i czosnek; złóż mięso krabowe. Równomiernie wymieszać łyżką do kapsli grzybowych.
Na blasze do pieczenia ułóż czapki grzybowe.
Piec 20 minut lub do ogrzania przez i lekko rumiane.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.