Kiełbasa nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Jeśli masz serek śmietankowy, ząbki czosnku, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1267 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 100%. Podobne przepisy to Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Pieczarki Faszerowane Kiełbasą.
Instrukcje
1
Na patelni, gotować i pokruszyć kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy i lekko rumiane; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Usunąć i wyrzucić łodygi z grzybów. Ułóż czapki grzybowe na wyłożonych folią blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
3
W misce połącz gotowaną kiełbasę, bułkę tartą, serek śmietankowy, czosnek, natkę pietruszki i sok z cytryny. Mieszać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Serek śmietankowy
Sok Z Cytryny
Pietruszka-nać
Kiełbasa
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ostrożnie łyżka mieszanki kiełbasy do czapek grzybowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Kiełbasa
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
6
Piec, uncovered, w 204° lub aż grzyby będą miękkie i lekko rumiane,