Picadillo Empanaditas
Picadillo Empanaditas może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 9 i kosztuje 64 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka rodzynek, ciasto do pizzy, pimento i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Tunan Empanaditas, Owoce Morza Empanaditas, oraz Empanaditas y pastelitos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wołowinę w małej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dobrze odcedzić i zwrócić wołowinę na patelnię.
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Wyjąć z ognia i wymieszać rodzynki i kolejne 5 składników (rodzynki przez sól).
Podzielić ciasto na pizzę crust na 18 porcji; przykryć ciasto i odstawić 5 minut. Uformuj każdą porcję ciasta w kulkę i zwiń każdą porcję w 3-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni. Łyżka 2 poziom łyżeczki mieszanki wołowiny na połowę każdego okręgu ciasta. Zwilżyć brzegi ciasta wodą. Złóż ciasto na nadzieniu wołowym i naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić.
Umieść empanaditas na dużej blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Lekko pokryć wierzchy empanaditas sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 10 minut lub do lekko rumiane.