Picadillo Empanadas
Picadillo Empanadas wymaga mniej więcej 1 godzina i 9 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Ten przepis służy 36 i kosztuje 41 centów za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz mielony kminek, mielony cynamon, mielone ziele angielskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Picadillo Empanadas, Tempeh Picadillo Empanadas, oraz Wieprzowina Picadillo Empanadas.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać okruchy i kolejne 3 składniki. Gotować od 3 do 4 minut, często mieszając.
Dodać rodzynki i kolejne 7 składników; gotować 3 minuty.
Toczyć każdą skorupę do grubości 1/8 cala.
Wytnij 9 kręgów z każdej skórki, używając 4-calowego foremki do ciastek. Łyżka 1 czubata łyżka stołowapełna mieszanka do środka każdego okręgu. Zwilżyć brzegi ciasta wodą. Złożyć i nacisnąć krawędzie ciasta widelcem do uszczelnienia.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Lekko pokryć wierzchołki empanadas sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 14 minut lub do lekko rumiane.
Podawać z chutneyem, salsą lub kwaśną śmietaną.