PHILADELPHIAÂ ® Sernik Pina Colada
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Jeśli 88 centów za porcję spada twój budżet, PHILADELPHIAÂ ® Pina Colada sernik może być wielki bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 15. Jeśli masz pod ręką cukier, wanilię, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Pina Colada, Sernik Pina Colada, oraz Sernik Pina Colada.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°, jeśli używasz srebrnej 9-calowej patelni springform (lub do300, jeśli używasz ciemnej nonstick 9-calowej patelni springform).
Pokrój ciasto na ciastka w plastry o grubości 1/8 cala. Ułóż plastry, lekko nakładające się, na dole i 2 cale w górę strony nasmarowanej patelni springform. Naciśnij krawędzie razem, aby utworzyć skorupę.
Piec 12 do 15 min. lub aż lekko zbrązowieje.
Ubić serek śmietankowy, cukier, koncentrat miksera owocowego i wanilię mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do dobrze wymieszanego.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na niskim poziomie po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Piec 50 do 55 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Całkowicie fajne. Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc. Resztki sernika przechowywać w lodówce.