Pfeffernüsse
Pfeffernüsse może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Ten przepis służy 72. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, pekan, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pfeffernüsse, Pfeffernusse, oraz Pliki Cookie Pfeffernusse dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, z mikserem na średniej prędkości, beat 1/2 Puchar masła i brązowy cukier, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka i ubić na gładką masę. W małej misce wymieszać sodę oczyszczoną w 1 łyżce gorącej wody, aż się rozpuści; ubić do mieszaniny masła.
W średniej misce wymieszaj mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki, imbir i sól.
Dodaj do mieszaniny masła, wymieszaj, a następnie ubijaj, aż dobrze się wymieszasz. Wymieszać z orzechami pekan i cytronem.
Podziel ciasto na pół i uformuj każdą porcję w kłodę o długości około 11 cali i średnicy 1 1/2 cala. Owiń kłody osobno woskowanym papierem i zamrozić, aż będą wystarczająco twarde, aby pokroić, co najmniej 1 godzinę.
Cut dzienniki poprzecznie do 1/4-cal grube rund i miejsce o 1 cal od siebie na maślane 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Piec ciasteczka w 350 regularne lub Piec konwekcyjny, aż lekko rumiane, 8 do 12 minut; jeśli pieczenia dwóch arkuszy na raz w jednym piekarniku, zmienić ich pozycje w połowie pieczenia.
Niech ciasteczka ostygną na arkuszach przez 5 minut, a następnie użyj szerokiej szpatułki, aby przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.