Pełnoziarniste Ciasteczka Z Podwójną Czekoladą
Pełnoziarniste Podwójne ciasteczka czekoladowe to bezglutenowe deser. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 151 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, masło, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójnie czekoladowe ciasteczka z mąki z ciecierzycy (GF + bez ziarna), Podwójnie czekoladowe ciasteczka wiśniowe (100% pełnoziarniste, bezmleczne), oraz Bezglutenowe i bezglutenowe ciasteczka miętowe z podwójną czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i wyłóż kilka arkuszy ciastek z pergaminem.
Wymieszać mąkę, sodę, sól i kakao w proszku razem w małej misce i odstawić.Masło i oba cukry zmiksować mikserem elektrycznym. Beat in the vanilla. Zeskrobać boki miski.
Dodać jajko i ubijać przez około 30 sekund lub tylko do momentu, gdy zostanie zmieszane. Wymieszać z mlekiem, następnie dodać mieszaninę mąki i mieszać ręcznie lub z najniższą prędkością mieszaniny, aż do jej wymieszania. Wymieszać w czekoladzie.
Piec od razu lub schłodzić ciasto, aż będzie gotowe do użycia. Jeśli pieczenie od razu, łyżka heaping łyżeczki do herbaty (lub regularne miarki cookie rozmiar) ciasta na ciasteczka arkuszy odstęp 2 ½ cali od siebie.
Piec przez 11-13 minut lub do momentu pojawienia się ciasteczek.