Petits Pains au Chocolat

Petits Pains au Chocolat
Petits Pains au Chocolat może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 38 centów za porcję. Mieszanka jajka, opakowanie ciasta francuskiego, półsłodka czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Petits Pains Au Chocolat, Petits Pains au Chocolat, oraz Petits Pain Au Chocolat.

Instrukcje

1
Użyj wysokiej jakości komercyjnego ciasta francuskiego z masłem, takiego jak Dufour, które jest dostępne w sekcji zamrażarek na rynkach żywności specjalnej. Lub kupić ciasto francuskie ciasto z lokalnej francuskiej piekarni. Rozgrzej piekarnik do 42
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem. Lekko rozwałkuj ciasto francuskie o grubości 1/8 cala, jeśli używasz 14 uncji ciasta lub 1/4 cala, jeśli używasz 16 uncji ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Pokrój ciasto na szesnaście prostokątów o wymiarach 3,5 na 4,5 cala.
4
Umieść kawałek czekolady na środku każdego prostokąta i złóż długie boki na czekoladzie jak list biznesowy. Uszczelnij odsłoniętą krawędź ubitym jajkiem. Powtórz z pozostałymi prostokątami ciasta, umyj czekoladę i jajko. Ułóż 8 ciastek na każdej blasze do pieczenia. Przechowywać w lodówce 1 arkusz wypieków i piec drugi w środku piekarnika przez 10 minut. Zmniejszyć ogień do 375 i piec przez około 15 minut dłużej, lub aż złoty kolor i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Przenieść pains au chocolat do stojaka do ostygnięcia lekko. Powtórz z pozostałymi ciastami.
6
Podawać lekko ciepłe.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn