Petits Pains au Chocolat
Petits Pains au Chocolat może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 38 centów za porcję. Mieszanka jajka, opakowanie ciasta francuskiego, półsłodka czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Petits Pains Au Chocolat, Petits Pains au Chocolat, oraz Petits Pain Au Chocolat.
Instrukcje
Użyj wysokiej jakości komercyjnego ciasta francuskiego z masłem, takiego jak Dufour, które jest dostępne w sekcji zamrażarek na rynkach żywności specjalnej. Lub kupić ciasto francuskie ciasto z lokalnej francuskiej piekarni. Rozgrzej piekarnik do 42
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem. Lekko rozwałkuj ciasto francuskie o grubości 1/8 cala, jeśli używasz 14 uncji ciasta lub 1/4 cala, jeśli używasz 16 uncji ciasta.
Pokrój ciasto na szesnaście prostokątów o wymiarach 3,5 na 4,5 cala.
Umieść kawałek czekolady na środku każdego prostokąta i złóż długie boki na czekoladzie jak list biznesowy. Uszczelnij odsłoniętą krawędź ubitym jajkiem. Powtórz z pozostałymi prostokątami ciasta, umyj czekoladę i jajko. Ułóż 8 ciastek na każdej blasze do pieczenia. Przechowywać w lodówce 1 arkusz wypieków i piec drugi w środku piekarnika przez 10 minut. Zmniejszyć ogień do 375 i piec przez około 15 minut dłużej, lub aż złoty kolor i gotowane przez.
Przenieść pains au chocolat do stojaka do ostygnięcia lekko. Powtórz z pozostałymi ciastami.