Petits Pains au Chocolat
Petits Pains au Chocolat może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz jajko, mleczną czekoladę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Petits Pains Au Chocolat, Petits Pains au Chocolat, oraz Petits Pain Au Chocolat dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia do pieczenia blachy z pergaminem.
Umyj wierzch każdego kwadratu ciasta francuskiego z glazurą jajeczną.
Umieścić 1 kawałek czekolady na krawędzi 1 kwadratu ciasta.
Zwinąć ciasto szczelnie, zamykając czekoladę. Powtórzyć z pozostałym ciastem i czekoladą.
Umieścić rolki ciasta na blasze do pieczenia, szew stronie w dół. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć ciastka folią i przechowywać w lodówce. Przykryć i schłodzić Pozostałe glazury jaj.
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wyszczotkuj wierzch bułek z pozostałą glazurą jajeczną.
Piec, aż wypieki będą złociste, około 15 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.