Petits Pains au Chocolat

Petits Pains au Chocolat
Petits Pains au Chocolat może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz jajko, mleczną czekoladę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Petits Pains Au Chocolat, Petits Pains au Chocolat, oraz Petits Pain Au Chocolat dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia do pieczenia blachy z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Umyj wierzch każdego kwadratu ciasta francuskiego z glazurą jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
GlazuraGlazura
JajkoJajko
3
Umieścić 1 kawałek czekolady na krawędzi 1 kwadratu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
4
Zwinąć ciasto szczelnie, zamykając czekoladę. Powtórzyć z pozostałym ciastem i czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Umieścić rolki ciasta na blasze do pieczenia, szew stronie w dół. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć ciastka folią i przechowywać w lodówce. Przykryć i schłodzić Pozostałe glazury jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyszczotkuj wierzch bułek z pozostałą glazurą jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
RolkaRolka
JajkoJajko
8
Posypać lekko cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
9
Piec, aż wypieki będą złociste, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn