Petit Gateau może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 1621 kalorii, 28g białka, oraz 91 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 32 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście mięty, sok z limonki, kakao w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Petit Fours, Le Petit Hibou, oraz Kołdra Petit Four dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić miętowe mojito czekoladowe: użyj 12 pierścieni, aby wyciąć 3-calowe koła w kakao genoise i umieść je na dnie każdej formy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Mojito
Papier Ryżowy
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2
W średnim rondlu umieścić brązowy cukier, wodę, miętę i przyprawy i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk Duds
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Niech mieszanina ostygnie i strome przez noc. Odcedzić i dodać rum i sok z limonki. Zarezerwuj połowę płynu do glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Miód Cytrusowy
4
Posmaruj trochę syropu na każdym cieście. Wyłożyć łyżkę czekoladowego ganache na każde ciasto i nacisnąć okrągłe czekoladowe ciastko na ganache i wypełnić miętowym musem bawarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
Aby zrobić miętowy mus Bawarski: moczyć liście żelatyny w wodzie przez 5 minut, wycisnąć nadmiar wody i kuchenkę mikrofalową przez 1 minutę lub do rozpuszczenia żelatyny. Wymieszaj łyżkę śmietany anglaise, a następnie wymieszaj resztę. Złóż bitą śmietanę. Napełnić entremet pierścienie z musem i przechowywać w lodówce aż zestaw, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Arkuszowa
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Cukierki Dla Karłów
Pomidory Słoneczne Nie
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
6
Aby zakończyć ciasto roztopić 2 liście żelatyny i dodać do zarezerwowanego syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
7
Umieść łyżkę na każdym torcie i udekoruj kawałkiem czekolady lub wiórkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
8
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
W misce wymieszać jajka i cukier. Na gotującej się wodzie ubijamy jajka trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Umieść ciepłe jajka w misce elektrycznego miksera i ubijaj wysoko, aż uformuje się wstążka. Masło i przesiane suche składniki wsypać do ubitych jajek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-o
11
Wlać na wysmarowaną, wyłożoną pergaminem pół arkusza patelni i piec przez 15 do 20 minut. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Połącz glukozę i kakao w rondlu i mieszaj na małym ogniu, aż będzie gładka. Rozgrzać śmietanę i mieszać, aż śmietana się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Syrop Glukozowy
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
13
Polać posiekaną czekoladą. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Pozostawić do ostygnięcia.;
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
14
Masło ze śmietaną i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki Cytrynowej
15
Dodać wanilię i jajka do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
16
Dodać mąkę, sól, i kakao i wymieszać, aż tylko połączone i gładkie. Owinąć i schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
17
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
18
Rozwałkować i pokroić w pożądane kształty i piec przez 10 do 12 minut. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
19
Połącz mleko, śmietanę, waniliową fasolę i miętę w rondlu i ustaw na średnim ogniu, aby doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Pomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
20
Połącz żółtka i cukier tuż przed rozgrzaniem płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
21
Rozgrzać gorące mleko / śmietanę do żółtek i powrócić do pieca, aby gotować, aż zgęstnieje, a mieszanina pokrywa tył łyżki. Odcedzić i całkowicie schłodzić.