Petit Gateau może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 1621 kalorii, 28g białka, oraz 91 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 32 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście mięty, sok z limonki, kakao w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Petit Fours, Le Petit Hibou, oraz Kołdra Petit Four dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić miętowe mojito czekoladowe: użyj 12 pierścieni, aby wyciąć 3-calowe koła w kakao genoise i umieść je na dnie każdej formy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Mojito
Papier Ryżowy
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2
W średnim rondlu umieścić brązowy cukier, wodę, miętę i przyprawy i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Niech mieszanina ostygnie i strome przez noc. Odcedzić i dodać rum i sok z limonki. Zarezerwuj połowę płynu do glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Miód Cytrusowy
4
Posmaruj trochę syropu na każdym cieście. Wyłożyć łyżkę czekoladowego ganache na każde ciasto i nacisnąć okrągłe czekoladowe ciastko na ganache i wypełnić miętowym musem bawarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Owocowy Roll-up
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
Aby zrobić miętowy mus Bawarski: moczyć liście żelatyny w wodzie przez 5 minut, wycisnąć nadmiar wody i kuchenkę mikrofalową przez 1 minutę lub do rozpuszczenia żelatyny. Wymieszaj łyżkę śmietany anglaise, a następnie wymieszaj resztę. Złóż bitą śmietanę. Napełnić entremet pierścienie z musem i przechowywać w lodówce aż zestaw, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Arkuszowa
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Cukierki Dla Karłów
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
6
Aby zakończyć ciasto roztopić 2 liście żelatyny i dodać do zarezerwowanego syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
7
Umieść łyżkę na każdym torcie i udekoruj kawałkiem czekolady lub wiórkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
W misce wymieszać jajka i cukier. Na gotującej się wodzie ubijamy jajka trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Umieść ciepłe jajka w misce elektrycznego miksera i ubijaj wysoko, aż uformuje się wstążka. Masło i przesiane suche składniki wsypać do ubitych jajek.
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
16
Dodać mąkę, sól, i kakao i wymieszać, aż tylko połączone i gładkie. Owinąć i schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
17
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
18
Rozwałkować i pokroić w pożądane kształty i piec przez 10 do 12 minut. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
19
Połącz mleko, śmietanę, waniliową fasolę i miętę w rondlu i ustaw na średnim ogniu, aby doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
20
Połącz żółtka i cukier tuż przed rozgrzaniem płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
21
Rozgrzać gorące mleko / śmietanę do żółtek i powrócić do pieca, aby gotować, aż zgęstnieje, a mieszanina pokrywa tył łyżki. Odcedzić i całkowicie schłodzić.