Bangers and Mash
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Bangers i zacieru spróbować. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 30g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, złote ziemniaki yukon, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wegańskie Bangers i Low Carb Mash! (Bangers & Mash), Bangers and Mash, oraz Bangers and Mash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku; przykryj wodą.
Dodaj 1 Łyżkę. sól. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, 20 do 25 protokół.
Odcedzić, odcedzić ziemniaki do garnka i posmarować masłem.
Wymieszać z mlekiem i musztardą. Doprawić solą i pieprzem. Przykryj, aby się ogrzać.
Kłucie kiełbasek widelcem. Ciepły olej na patelni na średnim ogniu; brązowe kiełbaski po obu stronach, około 5 minut.
Dodaj cebulę na patelni i smażyć, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać mąkę i smażyć 1 minutę. Powoli wymieszać bulion i gotować, ubijając, aż sos zgęstnieje, około 3 minut; doprawić 1/2 łyżeczki. sól. Powrót kiełbasy na patelni, przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż kiełbasy są rozgrzane przez, o 5 protokół. Pokrój i podawaj na puree ziemniaczanym, z dodatkową musztardą do zanurzenia.