Peter 's Pasta al' Tonno
Pastan al' Tonno Petera może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać spaghetti, parmezan, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Pasta con Tonno, Pastan al tonno, oraz Peter Peter Pumpkin Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku ugotuj makaron spaghetti z łyżeczką oleju we wrzącej osolonej wodzie aż do al dente.
Odcedzić, pozostawiając makaron wilgotny.
Tymczasem, na dużej patelni na średnim ogniu podsmażyć cebulę i czosnek w 2 łyżki oliwy z oliwek, aż miękkie i miękkie, o 3 lub 4 protokół.
Dodaj dwie puszki tuńczyka i niech gotować na średnim 6 protokół.
Dodaj sól i pieprz do smaku, ugotowany makaron i nadal mieszaj. Włącz palnik na wysoki ogień, dodaj pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i gotuj przez 3 lub 4 minuty.
Umieścić makaron w dużej misce i wymieszać ze świeżą pietruszką i startym parmezanem.