Peter 's Pasta al' Tonno

Peter 's Pasta al' Tonno
Pastan al' Tonno Petera może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać spaghetti, parmezan, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Pasta con Tonno, Pastan al tonno, oraz Peter Peter Pumpkin Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku ugotuj makaron spaghetti z łyżeczką oleju we wrzącej osolonej wodzie aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić, pozostawiając makaron wilgotny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Tymczasem, na dużej patelni na średnim ogniu podsmażyć cebulę i czosnek w 2 łyżki oliwy z oliwek, aż miękkie i miękkie, o 3 lub 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj dwie puszki tuńczyka i niech gotować na średnim 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuńczykTuńczyk
5
Dodaj sól i pieprz do smaku, ugotowany makaron i nadal mieszaj. Włącz palnik na wysoki ogień, dodaj pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i gotuj przez 3 lub 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
6
Umieścić makaron w dużej misce i wymieszać ze świeżą pietruszką i startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn