Pesto Z Kolendry

Pesto Z Kolendry
Cilantro Pesto może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cilantro Pesto & Cilantro Yogurt Sauce, TILAPIA z PESTO z kolendry (TILAPIAn A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO), oraz Pesto Z Kolendry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 5 do 6 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
W międzyczasie, umieścić małą patelnię na średnim ogniu, aż do gorąca; dodać nasiona kminku, i gotować, stale mieszając, 1 do 2 minut lub do tosty. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przetwarzaj pekan, nasiona kminku i kolejne 7 składników w maszynce do jedzenia, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn