Pesto z karczocha na kołach wagonu
Pesto z karczocha na kołach wagonu wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Ta przyprawa ma 1011 kalorii, 24g białka, oraz 61 g tłuszczu na porcję. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz paczkę karczoch serca, parmezan, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Southwestern Wagon Wheels, Sloppy Joe Wagon Wheels, oraz Wózki z brokułami i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu.
Tymczasem w robocie połączyć karczochy, pietruszka, orzechy włoskie, Skórka z cytryny i sok, czosnek, sól i pieprz. Uruchom maszynę, aby drobno posiekać wszystkie składniki, zatrzymując maszynę kilka razy, aby zeskrobać boki. Następnie, przy uruchomionej maszynie, skropić oliwą z oliwek.
Przenieść mieszaninę karczoch do dużej miski. Wymieszać z serem.
Dodać ciepły makaron i wrzucić do połączenia. W razie potrzeby dodaj zarezerwowaną wodę z makaronu 1/4 szklanki na raz, aby zwilżyć makaron i stworzyć konsystencję podobną do sosu.