Pesto Szpinakowe Manicotti
Szpinak Pesto Manicotti może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 30g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.96 za porcję. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka jaj, manicotti, sos pomidorowy makaron, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pesto Szpinakowe Manicotti, Pesto-Chicken Manicotti, oraz Czytnik: Manicotti z pesto nerkowca Cheeze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Gotować manicotti do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Odcedzić; spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Tymczasem, w dużej misce, połączyć mieloną wołowinę, szpinak, ser, pesto i jajko. W razie potrzeby dodać sól i pieprz; dobrze wymieszać. Aby ułatwić farsz, umieść mieszaninę wołowiny w zamykanej plastikowej torbie z zamrażarką; uszczelnij torbę.
Wytnij około 1-calowy otwór w dolnym rogu torby.
Wypełnić każdy manicotti przez wyciskanie mieszanki wołowiny do manicotti; miejsce w spryskane naczynia do pieczenia.
Polej sosem do makaronu manicotti. Przykryć folią.
Piec 30 do 40 minut lub do wypełnienia nie jest już różowy w środku.