Pesto Szpinakowe Manicotti

Pesto Szpinakowe Manicotti
Szpinak Pesto Manicotti może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 30g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.96 za porcję. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka jaj, manicotti, sos pomidorowy makaron, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pesto Szpinakowe Manicotti, Pesto-Chicken Manicotti, oraz Czytnik: Manicotti z pesto nerkowca Cheeze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Gotować manicotti do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
ManicottiManicotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Odcedzić; spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Dobrze spuścić.
4
Tymczasem, w dużej misce, połączyć mieloną wołowinę, szpinak, ser, pesto i jajko. W razie potrzeby dodać sól i pieprz; dobrze wymieszać. Aby ułatwić farsz, umieść mieszaninę wołowiny w zamykanej plastikowej torbie z zamrażarką; uszczelnij torbę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wytnij około 1-calowy otwór w dolnym rogu torby.
6
Wypełnić każdy manicotti przez wyciskanie mieszanki wołowiny do manicotti; miejsce w spryskane naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Polej sosem do makaronu manicotti. Przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
ManicottiManicotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Piec 30 do 40 minut lub do wypełnienia nie jest już różowy w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn