Pesto Szpinakowe Manicotti

Pesto Szpinakowe Manicotti
Szpinak Pesto Manicotti może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 30g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.96 za porcję. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka jaj, manicotti, sos pomidorowy makaron, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pesto Szpinakowe Manicotti, Pesto-Chicken Manicotti, oraz Czytnik: Manicotti z pesto nerkowca Cheeze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Gotować manicotti do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
ManicottiManicotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odcedzić; spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Dobrze spuścić.
4
Tymczasem, w dużej misce, połączyć mieloną wołowinę, szpinak, ser, pesto i jajko. W razie potrzeby dodać sól i pieprz; dobrze wymieszać. Aby ułatwić farsz, umieść mieszaninę wołowiny w zamykanej plastikowej torbie z zamrażarką; uszczelnij torbę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wytnij około 1-calowy otwór w dolnym rogu torby.
6
Wypełnić każdy manicotti przez wyciskanie mieszanki wołowiny do manicotti; miejsce w spryskane naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Polej sosem do makaronu manicotti. Przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
ManicottiManicotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Piec 30 do 40 minut lub do wypełnienia nie jest już różowy w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn