Pesto, Oliwa i pieczona-papryka kozi ser Torta

Pesto, Oliwa i pieczona-papryka kozi ser Torta
Pesto, Oliwa i pieczona papryka Tora z kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 384 kalorie, 12g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pesto z bazylii, butelkowaną pieczoną paprykę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać krakersy można śledzić to danie główne z Słynne ciasto dyniowe Libby jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kozi ser, pieczona czerwona papryka i oliwkowy ser Mac N Kalamatan, Pieczony makaron Pesto z czerwonej papryki z kozim serem, oraz Grillowany kozi ser i pieczone Pesto z czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić pesto na małym sitku o drobnych oczkach ustawionym nad miską 15 minut, a następnie wyrzucić nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Lekko olej bochenek patelni i linii z arkuszem folii wystarczająco duży, aby umożliwić obfite zwis ze wszystkich 4 stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Papryka Blot dobrze między ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Rozłóż około jednej czwartej (1/2 szklanki) sera równomiernie na dnie patelni bochenka i wierzch z całym pesto, równomiernie rozłożone. Upuść 1/2 szklanki sera przez łyżki na pesto i delikatnie rozprowadzić na pokrycie pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Wierzch z posiekaną papryką, równomiernie rozprowadzając. Upuść kolejny 1/2 szklanki sera przez łyżki na papryce i delikatnie rozprowadzić na pokrycie papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
6
Pastę z oliwek rozprowadzić równomiernie na wierzchu, następnie opuść pozostały ser przez łyżki na pastę z oliwek, delikatnie rozprowadzając, aby pokryć pastę z oliwek. Przykryć patelnię innym arkuszem folii i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapenada OliwkowaTapenada Oliwkowa
SerSer
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
7
Zdejmij folię z wierzchu patelni i odwróć tortę na talerz do serwowania, a następnie zdejmij pozostałą folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
8
Tortę pozostawić w temperaturze pokojowej na 20 minut przed podaniem.
1
·Dla gładszego wyglądu torta, olejowany Bochenek może być wyłożony papierem pergaminowym zamiast folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
2
Wytnij 1 długi kawałek pergaminu do dolnej linii i końców, pozostawiając 2-calowy zwis, a następnie prześledzić i wyciąć jeszcze 2 kawałki na boki patelni plus 2-calowy zwis.* Tortę można schłodzić na patelni do 24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Tortę pozostawić w temperaturze pokojowej na 20 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn