Pesto, Oliwa i pieczona-papryka kozi ser Torta

Pesto, Oliwa i pieczona papryka Tora z kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 384 kalorie, 12g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pesto z bazylii, butelkowaną pieczoną paprykę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać krakersy można śledzić to danie główne z Słynne ciasto dyniowe Libby jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kozi ser, pieczona czerwona papryka i oliwkowy ser Mac N Kalamatan, Pieczony makaron Pesto z czerwonej papryki z kozim serem, oraz Grillowany kozi ser i pieczone Pesto z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić pesto na małym sitku o drobnych oczkach ustawionym nad miską 15 minut, a następnie wyrzucić nadmiar oleju.
Lekko olej bochenek patelni i linii z arkuszem folii wystarczająco duży, aby umożliwić obfite zwis ze wszystkich 4 stron.
Papryka Blot dobrze między ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar płynu.
Rozłóż około jednej czwartej (1/2 szklanki) sera równomiernie na dnie patelni bochenka i wierzch z całym pesto, równomiernie rozłożone. Upuść 1/2 szklanki sera przez łyżki na pesto i delikatnie rozprowadzić na pokrycie pesto.
Wierzch z posiekaną papryką, równomiernie rozprowadzając. Upuść kolejny 1/2 szklanki sera przez łyżki na papryce i delikatnie rozprowadzić na pokrycie papryki.
Pastę z oliwek rozprowadzić równomiernie na wierzchu, następnie opuść pozostały ser przez łyżki na pastę z oliwek, delikatnie rozprowadzając, aby pokryć pastę z oliwek. Przykryć patelnię innym arkuszem folii i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Zdejmij folię z wierzchu patelni i odwróć tortę na talerz do serwowania, a następnie zdejmij pozostałą folię.
Tortę pozostawić w temperaturze pokojowej na 20 minut przed podaniem.
·Dla gładszego wyglądu torta, olejowany Bochenek może być wyłożony papierem pergaminowym zamiast folią.
Wytnij 1 długi kawałek pergaminu do dolnej linii i końców, pozostawiając 2-calowy zwis, a następnie prześledzić i wyciąć jeszcze 2 kawałki na boki patelni plus 2-calowy zwis.* Tortę można schłodzić na patelni do 24 godzin.
Tortę pozostawić w temperaturze pokojowej na 20 minut przed podaniem.