Pesto, Oliwa i pieczona-papryka kozi ser Torta

Pesto, Oliwa i pieczona-papryka kozi ser Torta
Pesto, Oliwa i pieczona papryka Tora z kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 384 kalorie, 12g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pesto z bazylii, butelkowaną pieczoną paprykę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać krakersy można śledzić to danie główne z Słynne ciasto dyniowe Libby jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kozi ser, pieczona czerwona papryka i oliwkowy ser Mac N Kalamatan, Pieczony makaron Pesto z czerwonej papryki z kozim serem, oraz Grillowany kozi ser i pieczone Pesto z czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić pesto na małym sitku o drobnych oczkach ustawionym nad miską 15 minut, a następnie wyrzucić nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Lekko olej bochenek patelni i linii z arkuszem folii wystarczająco duży, aby umożliwić obfite zwis ze wszystkich 4 stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Papryka Blot dobrze między ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Rozłóż około jednej czwartej (1/2 szklanki) sera równomiernie na dnie patelni bochenka i wierzch z całym pesto, równomiernie rozłożone. Upuść 1/2 szklanki sera przez łyżki na pesto i delikatnie rozprowadzić na pokrycie pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Wierzch z posiekaną papryką, równomiernie rozprowadzając. Upuść kolejny 1/2 szklanki sera przez łyżki na papryce i delikatnie rozprowadzić na pokrycie papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Pastę z oliwek rozprowadzić równomiernie na wierzchu, następnie opuść pozostały ser przez łyżki na pastę z oliwek, delikatnie rozprowadzając, aby pokryć pastę z oliwek. Przykryć patelnię innym arkuszem folii i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapenada OliwkowaTapenada Oliwkowa
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
7
Zdejmij folię z wierzchu patelni i odwróć tortę na talerz do serwowania, a następnie zdejmij pozostałą folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
8
Tortę pozostawić w temperaturze pokojowej na 20 minut przed podaniem.
1
·Dla gładszego wyglądu torta, olejowany Bochenek może być wyłożony papierem pergaminowym zamiast folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
2
Wytnij 1 długi kawałek pergaminu do dolnej linii i końców, pozostawiając 2-calowy zwis, a następnie prześledzić i wyciąć jeszcze 2 kawałki na boki patelni plus 2-calowy zwis.* Tortę można schłodzić na patelni do 24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Tortę pozostawić w temperaturze pokojowej na 20 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn