Gofry Piernikowe
Need a wegetariański posiłek poranny? Gofry z piernika mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 9 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i podnieś żółtka, mąkę, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gofry Piernikowe, Gofry Piernikowe, oraz Gofry Piernikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon wymieszać trzepaczką.
W małej miseczce wymieszać maślankę i kolejne 5 składników (przez mus jabłkowy).
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, mieszając tylko do połączenia. Wymieszać z krystalizowanym imbirem.Białka ubić mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Delikatnie złóż białka na ciasto.Zalać gofrownicę sprayem do gotowania i rozgrzać. Łyżka około 1/3 szklanki ciasta na 4-calowy gofr na gorącej gofrownicy, rozprowadzając ciasto równomiernie na krawędziach. Gotować przez 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze i powtórzyć procedurę z pozostałym cieście.