Ten przepis daje 8 porcji z 170 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Za 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz pod ręką ryż, salsę, zieloną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meat Loaf Pie, Najlepszy W Historii Meat Loaf, oraz Meat Loaf Pie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Umieść składniki pesto w kolejności podanej w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj na niskich obrotach, aż utworzy się pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników pieczeni; dodaj pesto. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Wciśnij do natłuszczonego 9 cali. x 5-w. Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę