Pesto grochowe Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 61 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka grochu, sól koszerna, chleb ciabatta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto Crostini, Pesto Crostini, oraz Pesto Grochowe Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na pesto grochowe: Pulse razem groch, czosnek, parmezan, 1 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w robocie kuchennym. Po uruchomieniu maszyny powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż dobrze się połączą, około 1 do 2 minut. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Parmezan
Czosnek
Pieprz
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
W przypadku crostini: rozgrzej patelnię kuchenną lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Piec
Patelnia
5
Posmaruj obie strony pokrojonego chleba oliwą z oliwek i grilluj na złoty kolor, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Kanapkowy
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Przenieść chleb na czystą powierzchnię i rozprowadzić 1 do 2 łyżek przygotowanego pesto na każdym kromce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Chleb
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
7
Top z połówkami pomidorów i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
8
* Cook ' s note: jeśli nie masz dzień stary chleb pod ręką, można wysuszyć świeże pieczywo, umieszczając plastry w nagrzanym piekarniku 300 stopni F, aż lekko chrupiące, o 5 protokół.