Perskie Ciasto Miłosne
Perski miłość ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 583 kalorie. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka nasion kardamonu, mąka ciasto, woda różana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Perska Herbata Miłości, Love Week: we Love ... graham Sweet Potato Cupcakes, oraz Love Cake.
Instrukcje
Białka ubić w miseczce do spienienia. Używając pędzla do ciast, posmaruj płatki róży z obu stron białkami; posyp obie strony cukrem. Suszyć na stojaku zapobiegającym przywieraniu co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło dwie patelnie o średnicy 8 cali z wysokimi bokami 1 1/2 cala. Linia Pan DNA z pergaminem; pergamin maślany. Mąkę, 7 łyżek cukru piekarniczego, proszek do pieczenia i sól przesiać do dużej miski.
Żółtka ubić, a następnie 4 składniki w miseczce na gładką masę.
Dodać mieszankę żółtkową do suchych składników; ubić na gładką masę. Białka ubić w średniej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 7 łyżek cukru piekarskiego; ubijać, aż białka będą przypominały gęsty puch marshmallow. Białka złożyć na ciasto w 3 dodatkach. Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami.
Piec, aż ciasta będą złote i tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 25 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach 15 minut. Obrócić na stojaki, odkleić pergamin i całkowicie ostudzić. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Owinąć i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Połącz 1/2 szklanki śmietany i szafranu w małym rondlu. Przynieś na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia; niech strome 20 minut. Chill until cold.
Beat pozostałe 2 szklanki śmietany, cukier puder, i woda różana w dużej misce, aż miękkie szczyty tworzą; szczep w szafran śmietany. Beat aż szczyty tworzą.
Umieść 1 warstwę ciasta, płaską stroną do góry, na talerzu.
Rozłóż 1 szklankę lukier nad. Wierzch drugą warstwą ciasta, płaską stroną w dół.
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta. Schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 6 godzin.
Udekoruj ciasto płatkami róży i pistacjami.