Perfect Double Chocolate Peanut Candy Cookies
Idealne Podwójne czekoladowe ciasteczka orzechowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 40 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, brązowy cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Perfect Double Chocolate Peanut Candy Cookies, Podwójne Ciasteczka Czekoladowe Candy Cane, oraz Jumbo Double Chocolate Candy Cane Kiss Cookies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia.
W dużej misce, ubić masło i skrócenie wraz z mikserem elektrycznym, aż dobrze połączone. Ubij biały i brązowy cukier, aż mieszanina będzie kremowa, a następnie ubić ekstrakt waniliowy i jajka, a następnie kakao w proszku. Beat aż mieszanina jest nawet w Kolorze. W innej misce, ubić razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny kakao, aż ciasto zostanie dokładnie wymieszane. Wymieszać w chipsy czekoladowe i 3/4 szklanki masła orzechowego cukierki. Zarezerwuj resztę cukierków.
Przykryć miskę plastikową folią i przechowywać w lodówce ciasto na ciastka do schłodzenia, co najmniej 45 protokół. Upuść ciasto przez łyżkę na przygotowane blachy do pieczenia. Delikatnie wciśnij kilka kawałków cukierków do góry każdego ciastka.
Piec w nagrzanym piekarniku 8 do 9 minut; schłodzić na blasze do pieczenia przez 1 do 2 minut przed zakończeniem chłodzenia na stojakach.