Pepperoni Stromboli

Pepperoni Stromboli
Pepperoni Stromboli wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 14g tłuszczu i w sumie 374 kalorii. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 97 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka bochenków ciasta chlebowego, sera mozzarella, sosu do pizzy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pepperoni Stromboli, Pepperoni Stromboli, oraz Kiełbasa & Pepperoni Stromboli.

Instrukcje

1
Uderz ciasto. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń każdy Bochenek w 20 cali. x 8-w. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Umieść jeden prostokąt na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Rozłóż sos do spaghetti w 18-calowym. x 4-w. rozebrać środek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Posyp oregano, pepperoni i serem mozzarella. Złóż długie boki ciasta w kierunku nadzienia; odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Wytnij pozostały prostokąt na trzy paski. Luźno warkocz paski; szczypta kończy się uszczelnić.
6
Umieść warkocz na wierzchu sera; uszczypnij warkocz do ciasta, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Posyp parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8
Piec w temperaturze 350° przez 3 minuty lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn