Pepperoncini Włoska Pieczeń Wołowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Włoskiej pieczonej wołowiny Pepperoncini. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 595 kalorii, 50g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz roladki hoagie, pieczeń z wołowiny chuck, papryka pepperoncini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, Włoskie podkoszulki z Pepperoncini, oraz Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef.
Instrukcje
Pieczeń układamy w wolnej kuchence, na wierzch zalewamy sokiem z pieprzu. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 6 do 8 godzin, aż będzie bardzo miękki.
Wyjąć pieczeń i rozdrobnić 2 widelcami; wymieszać z powrotem do płynu w powolnej kuchence.
Mieszanka au jus wymieszać z niewielką ilością płynu z powolnej kuchenki do rozpuszczenia.
Wlać wołowinę; w razie potrzeby dodać wodę, aby przykryć pieczeń.
Przykryć i gotować przez dodatkową godzinę.
Wołowinę podawać łyżką na bułkach.