Peppermint Dream Ice Cream Sandwiches

Peppermint Dream Ice Cream Sandwiches
Peppermint Dream Ice Cream Sandwiches może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Mieszanka soli, krem karton, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 11%. Podobne przepisy to Mini Kanapki Z Lodami Miętowymi, Kanapki Z Lodami Miętowo-Czekoladowymi, oraz Czekoladowe i miętowe kanapki z lodami.

Instrukcje

1
Line a patelnia do chleba 7x3x2 cali z folią. Łyżka lodów do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odstawić na 10 minut, aby lekko zmiękczyć. Wymieszaj posiekane batoniki do pieczenia kory mięty pieprzowej Ghirardelli®.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
KoraKora
3
Przełożyć lody na przygotowaną patelnię bochenkową. Przykryć i wrócić do zamrażarki około 2 godzin lub do firmy. Gdy firma, zdjąć z patelni i owinąć w folię. Zamrozić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmaruj dno i 1/2 cala po bokach dwóch patelni bochenkowych 7x3x2 cala; odstaw na bok. W robocie kuchennym lub blenderze, proces lub wymieszać 1/2 Puchar Ghirardelli 60% kakao słodko-gorzkie czekolady pieczenia chipsów aż bardzo drobno posiekane (nie przetworzyć lub czekolada zacznie się topić); odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PiekarnikPiekarnik
5
W dużej misce, beat masło z mikserem elektrycznym na średniej do wysokiej prędkości przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj brązowy cukier, soda oczyszczona, i sól; beat aż połączone, skrobanie miski od czasu do czasu. Ubić w jajku i wanilii aż do połączenia. Ubić drobno posiekaną słodko-gorzką czekoladę. Ubij w kwaśnej śmietanie. Ubić jak najwięcej mąki, jak można z mikserem. Pozostałą mąkę wymieszać łopatką lub drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Podziel ciasto między przygotowane Patelnie bochenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
8
Piecz przez 40 minut lub do momentu, gdy blaty powrócą, gdy lekko dotkniesz. Ostudzić przez 10 minut; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Dla łatwiejszego krojenia, owinąć w folię i odstawić na noc w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Schłodzić dwie małe tace. Pokrój każdy bochenek na 16 cienkich plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
10
Wyjąć lody z zamrażarki i szybko pokroić na 16 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
11
Umieść plasterek lodów między dwoma plasterkami ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Pliki CookiePliki Cookie
12
Kanapki umieścić na schłodzonych tacach. Zamrozić co najmniej 30 minut. Pracując z połową na raz, przycinaj skórki z każdej kanapki.
13
Przeciąć każdą kanapkę na pół.
14
Umieścić mini kanapki w plastikowym pojemniku zamrażarki. Przykryć i zamrozić do 3 dni.
15
Tuż przed podaniem przygotuj polewę. W małym rondlu, doprowadzić do ubijania śmietany tylko do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
16
Zdjąć z ognia.
17
Dodaj 3/4 szklanki Ghirardelli 60% kakao słodko-gorzkie czekoladowe chipsy do pieczenia; nie mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
18
Odstawić na 5 minut; mieszać, aż będzie gładka. Schłodzić przez 15 minut.
19
Wyjąć kanapki z lodami z zamrażarki. Top każdej kanapki z 1 łyżeczki polewa. Ciesz się natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kanapki Z LodamiKanapki Z Lodami

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody można łączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W17 hrs, 10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn