Pepperidge Farm ® skorupki z szynki i sera Cheddar

Pepperidge Farm ® skorupki z szynki i sera Cheddar
Pepperidge Farm ® szynka i ser cheddar muszle może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka skondensowanej zupy serowej campbell ' s®, pomidorów, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pepperidge Farm Sausalito Cookies, Farsz Orzechowy Pomarańczowy: Pepperidge Farm Challenge, oraz Białe muszle Cheddar i ser z krewetkami i groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piec, ostudzić i wyjąć ciasto "Topy" zgodnie ze wskazówkami opakowania. Szynkę podzielić między skorupki ciasta i top z plasterkami pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podgrzać zupę, mleko, Worcestershire i musztardę w rondlu 1-quart na średnim ogniu, aż mieszanina jest gorąca i bulgotanie, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
MusztardaMusztarda
MlekoMleko
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać mieszaninę zupy na skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
ZupaZupa
4
Posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn