Pepperidge Farm ® skorupki z szynki i sera Cheddar
Pepperidge Farm ® szynka i ser cheddar muszle może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka skondensowanej zupy serowej campbell ' s®, pomidorów, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pepperidge Farm Sausalito Cookies, Farsz Orzechowy Pomarańczowy: Pepperidge Farm Challenge, oraz Białe muszle Cheddar i ser z krewetkami i groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec, ostudzić i wyjąć ciasto "Topy" zgodnie ze wskazówkami opakowania. Szynkę podzielić między skorupki ciasta i top z plasterkami pomidora.
Podgrzać zupę, mleko, Worcestershire i musztardę w rondlu 1-quart na średnim ogniu, aż mieszanina jest gorąca i bulgotanie, często mieszając.
Wlać mieszaninę zupy na skorupy ciasta.