Penne z tuńczykiem, kaparami i fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Penne z tuńczykiem, kaparami i fasolą. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 24g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, fasolę cannellini, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Penne z Tunanem i kaparami, Penne Z Kalafiorem I Kaparami, oraz Penne z pomidorami, oliwkami i kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron i gotować, aż al dente, o 11 protokół lub jako opakowanie wskazuje etykiety.
Do małej żaroodpornej miski wkładamy tuńczyka i olej z puszki i delikatnie płatkujemy widelcem.
Dodaj fasolę, kapary i sok z cytryny. Wymieszać, aby połączyć, uważając, aby nie zmiażdżyć fasoli. Chochlę w 1/2 szklanki wrzącej wody z garnka z makaronem.
Odcedzić makaron i wrócić do garnka.
Dodać mieszaninę tuńczyka i oliwy z oliwek; wrzucić delikatnie.
Posypać startym parmezanem, dodać bazylią i podawać na ciepło.