Penne z kurczakiem i cytryną konserwową
Penne z kurczakiem i konserwowaną cytryną wymaga ok. 24 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 576 kalorii, 39g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,96 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, rożen z kurczaka, penne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Spróbuj Kurczak z cytryną konserwową, Marokański kurczak cytrynowy z Zakonserwowanymi cytrynami, oraz Tajine z kurczaka z cytryną i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj penne zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dodać brokuły rabe do makaronu w ciągu ostatnich 2 minut gotowania. Gdy penne jest al dente i brokuły rabe jest delikatny, ale nadal jasnozielony, odcedzić, zastrzegając 1/3 szklanki wody makaronu; odstawić.
Podczas gotowania makaronu rozgrzewamy oliwę na średnim ogniu.
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz, i gotować 1 1/22 protokół lub do pachnące, ale nie rumiane.
Dodać kurczaka i zarezerwowane wody makaronu, i gotować 1 minutę lub do ogrzania przez.
Dodaj zakonserwowaną skórkę cytrynową (lub skórkę cytrynową) i sól; usuń z ognia.
Wrzucić mieszankę kurczaka z gotowanym makaronem i brokułami rabe i startym świeżym parmezanem; podzielić równomiernie pomiędzy 4 miseczki. Użyj szerokiej obieraczki, aby ogolić 12 pasków parmezanu.
Na każdą porcję ułożyć 3 wiórki; podawać od razu.