Penne z grzybami
Penne z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 13g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz makaron penne, pieczarki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Penne Con Funghi E Melanzane (Penne z grzybami i bakłażanem), Penne z szałwią i grzybami, oraz Penne ze szparagami i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Umieść makaron penne w garnku, gotuj przez 8 do 10 minut, aż al dente, i odcedzić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować czosnek i grzyby, aż grzyby będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać z masłem.
W dużej misce wrzucić ugotowany makaron i mieszaninę grzybów.
Posypać parmezanem i udekorować natką pietruszki do podania.