Penne Parmesan Alfredo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj parmezanu Penne Alfredo. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 18g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś groszek, parmezan, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Penne Alfredo, Kurczak Penne Alfredo, oraz Szynka i Penne Alfredo z brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś garnek wody do zagotowania makaronu.
Do sosu, roztopić masło w rondlu, który będzie wystarczająco duży, aby pomieścić Funt gotowanego makaronu, i podsmażyć cebulę, aż stanie się przezroczysty.
Wymieszać z mąką, aby uzyskać zasmażkę. Stopniowo dodawać mleko i pozostawić zgrubienie na małym ogniu.
Zdjąć z ognia i ubić parmezanem. Natychmiast przykryć powierzchnię sosu arkuszem folii i odstawić na krótko.
Makaron zagotować do al dente i odcedzić.
Dodaj ugotowany makaron i blanszowany groszek do patelni zawierającej sos i złożyć, aby pokryć makaron. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.