Peep Cake

Peep Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta Peep. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, cukier szlifierski, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bo Peep Pie, Mikrofalówka Peep S ' mores, oraz Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło i mąka 9-na-13-calowy patelnia ciasto plus 1-quart i 2 1/2-quart żaroodporne miski. Zrobić obie mieszanki ciasta; podzielić ciasto między patelni i miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Piec w 350 stopni F, aż wykałaczka wyjdzie czysty, o 35 minut na patelni i małej misce, i 50 minut na dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Niech ciasto ostygnie 15 minut w patelni i miski, a następnie unmold na stojakach do całkowitego ostygnięcia. Trim płaskie boki ciasta miski z ząbkowanym nożem, aby poziom. Używając noża szefa kuchni, odetnij 4 rogi prostokątnego ciasta, jak pokazano na rysunku; odłóż 3 Trójkąty ciasta na ogon i dziób.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Umieść płaski tort na desce do ciasta lub talerzu; użyj wykałaczek, aby przymocować 2 Trójkąty do ciasta na krótkim końcu ogona. Umieść dużą miskę na płaskim cieście, jak pokazano, a następnie top z małym ciastem miski; włóż szaszłyk przez ciasta, aby zabezpieczyć. Trim kolejny Trójkąt ciasto, aby dziób; dołączyć do małej miski ciasto z wykałaczkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
W rondlu podgrzać cukier ze śmietaną z kamienia nazębnego, solą i 2/3 szklanki wody, mieszając, aż się rozpuści. Białka ubić mikserem do uzyskania piany. Powoli ubijaj w gorącej mieszance cukru, a następnie zwiększaj prędkość miksera i ubijaj, aż utworzą się sztywne szczyty, około 7 minut. Ubić ekstrakty waniliowe i migdałowe oraz barwniki spożywcze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przykryj ciasto grubą warstwą żółtego lukru, używając lukru, aby wyrzeźbić zaokrąglony kształt pisklęcia. Z krawędzią przesuniętej szpatułki użyj lukru, aby wydłużyć dziób i ogon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
3
Ciasto zalać żółtym cukrem szlifierskim. Przechowywać w lodówce, odkryte, 15 minut. Naciśnij krążki czekolady do lukier dla oczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
4
Usuń szaszłyk i wykałaczki, jak pokroić ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Zdjęcia Kat Teutsch
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn