Pecan-Crusted polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym Carolina

Pecan-Crusted polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym Carolina
Pekan-Crusted polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym Carolina może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 572 kalorie, 67g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paski boczku, sól, sos musztardowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kotlety wieprzowe z orzechami pekan w kremowym sosie musztardowym, Polędwica Wieprzowa Z Orzechami Pekan, oraz Polędwica Wieprzowa Z Orzechami Pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetnij polędwicę wzdłuż na 6 długich pasków o grubości około 1/4 cala.
2
Połóż plastry na desce do krojenia; powinny mieć ten sam rozmiar i kształt co paski boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Na każdym kawałku polędwicy umieść pasek boczku. Zaczynając od jednego końca, zwiń polędwicę w medalion z wiatraczkiem. Zabezpieczyć dwoma wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
4
Odstawić 1 filiżankę sosu musztardowego Carolina i zastosować pozostały sos na zewnątrz wiatraczek. Wymieszać razem pekan, sól, i pieprz, i płaszcz polędwicy wiatraczek z mieszaniną pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
PieprzPieprz
SOSSOS
SólSól
5
Przeciąć każdy z wiatraczków przez równik, aby zrobić dwa cienkie medaliony wiatraczków.
6
Zbuduj węgiel drzewny i / lub ogień z drewna do bezpośredniego grillowania.
7
Umieść medaliony na grillu na średnim ogniu (375 do 204°) i gotuj przez 7 do 8 minut z każdej strony lub aż krawędzie boczku zaczną chrupać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Podawać z sosem reserved skropionym na każdym wiatraczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 109 dolarów za butelkę.
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn