Pecan-Crusted Catfish

Pecan-Crusted Catfish
Sum z orzechami pekan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,76 zł za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, jajka, szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pecan-Crusted Catfish, Cajun Pecan-Sum chruścielowy, oraz Pecan Crusted Sum Finger Sandwich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do górnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°. tymczasem w dużej misce połącz okruchy krakersów i posiekane pekany. Zrzucamy jedną z cytryn i dodajemy ją wraz ze świeżą szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Bita Polewa I Posiekane Orzechy PekanBita Polewa I Posiekane Orzechy Pekan
świeża Szałwiaświeża Szałwia
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodaj zdrową porcję świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Dobrze wymieszać. Na dużym talerzu dodać mąkę i równomiernie rozprowadzić. W innej dużej misce, crack w jajkach i dodać sok z 1/2 cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Trzepaczka aż tylko połączone. Posmaruj posmarowane ciasteczkami prześcieradło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Filety rybne osuszyć, a następnie doprawić każdą stronę solą. Weź jeden filet i rozwałkuj go w mące, aby równomiernie pokryć, a następnie strząśnij nadmiar. Zanurz filet w mieszaninie jaj, a następnie przytrzymaj go nad miską, aby nadmiar jajka kapał z powrotem. Następnie dodaj filet do mieszanki krakersów i orzechów pekan i rozwałkuj równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Do WiązaniaDo Wiązania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Filet przełożyć na patelnię z masłem. Powtórz proces z pozostałymi filetami. Po zakończeniu powlekania wszystkich z nich, odstawić na 15 minut przed gotowaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Posmaruj filety rybne roztopionym masłem, a następnie przenieś arkusz do górnego regału piekarnika. Gotować, aż ryba jest gotowane i top jest rumiane, 10 do 15 protokół. W międzyczasie pokrój Pozostałe cytryny w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Po zakończeniu podawać rybę natychmiast z klinami cytrynowymi. Brokuły idą szczególnie dobrze jako strona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn