Peanut Butter Cup Brownies
Przepis Peanut Butter Cup Brownies może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz betty Peanut butter cookie mix, masło, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Peanut Butter Brownies w / Peanut Butter Cup Frosting, Ciasteczka z masłem orzechowym z frytkami z masłem orzechowym, oraz Football fumble Nutter Brownie Bites (Peanut Butter Brownies with Marshmallow Butter Cream Frosting).
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wytnij około 1/2 cala wokół góry każdego z 48 regularnych filiżanek do pieczenia folii.
Umieść filiżankę w każdej z 48 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, wymieszać razem Brownie
Składniki mieszaniny do dobrze wymieszane. W innej dużej misce wymieszaj składniki do nadzienia ciastek, aż ciasto uformuje się. Łyżką i rozprowadzić 1 miarka łyżeczka mieszanki brownie równomiernie na dnie każdej filiżanki foliowej. Kształt 1 miarka łyżeczka cookie wypełnienie w piłkę; spłaszczyć w 1-calowym okręgu.
Umieścić na wierzchu mieszanki brownie w każdym kubku foliowym. Łyżką i rozprowadzić 1 miarka łyżeczka mieszanki brownie nad nadzieniem cookie w każdej filiżance.
Piec 11 do 13 minut lub aż wykałaczka włożona do krawędzi wychodzi czysty. Łyżka Hojny łyżeczka stopionej czekolady na wierzchu każdego, rozprzestrzeniania czekolady do krawędzi kubka foliowego.
Wyjąć kubki z patelni. Przechowywać w lodówce 30 minut, aby ustawić czekoladę.