Peanut Butter Cake II

Peanut Butter Cake II
Peanut Butter Cake II wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 926 kalorii, 18g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Nutella-Layered-and-Swirled Peanut Butter Bread {Peanut Butter Loaf Cake}, Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, oraz Chocolate Chip Peanut Butter Pound Cake w / Peanut Butter Glaze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka dwa 9 calowe okrągłe patelnie do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć 1/2 szklanki masła orzechowego i 1/2 szklanki masła lub margaryny. Krem do lekkości i puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
KremKrem
3
Dodać jajka po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodać mieszankę ciasta na przemian z wodą. Mieszać, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
5
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
6
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 25 minut lub aż testy ciasto zrobić. Pozostawić ciasta do ostygnięcia na patelni przez 10 minut, a następnie włączyć do regału chłodzącego do całkowitego ostygnięcia. Złożyć i zamrozić lukrem z masła orzechowego, gdy ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Połącz 1 szklankę masła orzechowego i 1/2 szklanki masła lub śmietany margaryny razem, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
KremKrem
2
Dodać cukier cukierniczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Wymieszać w wystarczającej ilości śmietany, aby lukier o konsystencji rozprzestrzeniania. Nałożyć na chłodne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KremKrem
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn