Paul Qui ' s Pakbet (Pinakbet, Filipiński gulasz warzywny)

Paul Qui ' s Pakbet (Pinakbet, Filipiński gulasz warzywny)
Paul Qui ' s Pakbet (Pinakbet, Filipiński gulasz warzywny) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Ten przepis służy 6. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz anaheim chile, sól koszerną, okrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pinakbet (Filipiński Gulasz Warzywny), Filipiński Gulasz Z Fasoli Mung, oraz Pinakbet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić brzuch wieprzowiny w holenderskim piekarniku lub duży, ciężki dnie garnek na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i chrupiące, o 20 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem; odstawić.Zwiększyć ciepło do średniej, dodać pastę z krewetek, i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 2 protokół. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego, dodać szalotki, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BelacanBelacan
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj chile i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
3
Dodać squash, mieszać do połączenia, przykryć szczelnie pokrywką, i gotować na wolnym ogniu, aż squash zacznie mięknąć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Dodać pomidory, mieszać do połączenia, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
5
Dodać bakłażan, mieszać do połączenia, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż tylko gotowane przez, o 10 protokół. (Jeśli gulasz wygląda w tym momencie nieco sucho, dodaj 2 łyżki wody.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
WodaWoda
GulaszGulasz
6
Dodać okra, mieszać do połączenia, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż okra będzie chrupiąca-delikatna i jasnozielona, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
7
Wyjmij garnek z ognia, dodaj zarezerwowany brzuch wieprzowy i wymieszaj, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn