Patelnia z mięsem i ziemniakami

Patelnia z mięsem i ziemniakami
Patelnia z mięsem i ziemniakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 277 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sos wołowy, olej roślinny, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Patelnia Tortellini dla miłośników mięsa, oraz Patelnia Tortellini dla miłośników mięsa.

Instrukcje

1
Pokrój wołowinę w cienkie paski (wołowina jest łatwiejsza do cięcia, jeśli jest częściowo zamrożona, około 1 1/2 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Rozgrzać olej i czosnek pieprz w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Wołowinę gotować na oleju, od czasu do czasu mieszając, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać z warzywami i sosem; zmniejszyć ogień do średniej. Przykryć i dusić 7 do 9 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn