Patelnia Rosemary Kurczak

Patelnia Rosemary Kurczak
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać patelni Rosemary kurczaka spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 716 kalorii, 39g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 5,62 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 121 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz grzyby cremini, ziemniaki o czerwonej skórce, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Patelnia Lemon Rosemary Kurczak, Patelnia Rosemary Lemon Kurczak, oraz Patelnia czosnek i rozmaryn udka kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Ziemniaki przykryć zimną wodą w rondlu i posolić. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować do miękkości, o 8 protokół; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Liście rozmarynu, czosnek, 2 łyżeczki soli i płatki czerwonej papryki ułożyć na desce do krojenia, a następnie zmielić i rozgnieść na pastę za pomocą dużego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mięso MieloneMięso Mielone
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Przenieść pastę do miski. Wymieszaj sok z 1 cytryny i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać kurczaka i obrócić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Dodać kurczaka, skórki w dół, przykryć i gotować, aż skóra brązowieje, o 5 protokół. Włącz kurczaka; dodać grzyby i ziemniaki na patelni i skropić sokiem z pozostałej cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodaj gałązki rozmarynu i wyciśnięte połówki cytryny na patelni; przenieść do piekarnika i pieczenia, odkryte, aż kurczak jest gotowane przez i skóra jest chrupiąca, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
W porcji: kalorie 413; tłuszcz 23 G (nasycony 5 g); Cholesterol 87 mg; Sód 1055 mg; węglowodany 19 g; błonnik 2 g; białko 32 G
10
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn