Patelnia Kurczak Balsamiczny
Patelnia z kurczaka balsamicznego może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 264 kalorie, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, mąkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patelnia Z Kurczaka Balsamiczna, Patelnia Z Kurczaka Z Brzoskwinią Balsamiczną, oraz Kremowy Balsamiczny Kurczak Na Patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozgrzać olej i saute paski kurczaka na dużym ogniu, aż nie będzie już różowy i soki uruchomić jasne.
Wyjąć kurczaka z patelni i umieścić na talerzu.
Dodaj cebulę na patelni i saute na małym ogniu przez 15 protokół, aż będą przezroczyste.
Dodaj zarezerwowane paski kurczaka, ocet balsamiczny, ocet z czerwonego wina i oregano i gotuj jeszcze przez 5 minut.
Dodać mąkę i wymieszać z mieszaniną zagęścić.
Podgrzać przez 2 minuty dłużej, zdjąć z ognia i podawać.