Pate Brisee
Pasztet Brisee może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis crust. Ten wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przyniósł ci go Martha Stewart. Udaj się do sklepu i odebrać masło, woda z lodem, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 16%. Spróbuj Pasztet Brisee, Galette I Pasztety Ręczne, Szarlotka z jeżyn z pasztetem "jesienne liście" Brisee, oraz Klasyczna Szarlotka Z Pâte Brisée Crust Best Pie Bakeoff 20 dla podobnych receptur.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Złożony aromat jest przerywany długotrwałymi akcentami w pełni dojrzałych czerwonych jagód. Pijane jako młode wino, Château Pindefleurs pozwala rozkwitnąć świeżemu owocowi. Przechowywany w piwnicy, rozwija długi i jedwabisty smak w ustach, znak Grands Crus Z Saint-Emilion.Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc