Pate Brisee

Pate Brisee
Przepis Pate Brisee jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Ta skorupa ma 346 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz masło, wodę z lodem, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przyniósł ci go Martha Stewart. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pasztet Brisee, Galette I Pasztety Ręczne, Szarlotka z jeżyn z pasztetem "jesienne liście" Brisee, oraz Klasyczna Szarlotka Z Pâte Brisée Crust Best Pie Bakeoff 20.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Larroque Bordeaux Superieur z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn