Pasztet słodki lub słony a Choux
Przepis Słodki lub słony pasztet Choux może zaspokoić swoje pragnienie śródziemnomorskie w około 35 minut. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 32 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka masła, wody, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pâte à Choux"ptysie", Pâte à Choux: kremowe chrupki i eklerki, oraz Gluten Free Cream Puff Appetizers-pasztet a Choux.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Zagotuj wodę, masło i sól lub cukier.
Dodać mąkę i zdjąć z ognia. Mieszanka robocza razem i powrót do ciepła. Kontynuuj pracę mieszaniny, aż cała mąka zostanie włączona i ciasto uformuje kulkę.
Przenieść mieszaninę do miski stojącego miksera i ostudzić przez 3 lub 4 minuty. Z mikserem na mieszaniu lub najniższej prędkości dodawać jajka, 1 na raz, upewniając się, że pierwsze jajko jest całkowicie włączone przed kontynuowaniem. Po dodaniu wszystkich jajek i gładkiej mieszance umieścić ciasto w worku rurowym wyposażonym w okrągłą końcówkę. Rura natychmiast do kształtów wielkości piłki golfowej, 2 cale od siebie na pergaminowe patelnie z blachy. Gotować przez 10 minut, a następnie włączyć piekarnik do 350 stopni F i piec przez 10 więcej minut lub aż złoty kolor. Po wyjęciu z piekarnika przebić nożem do parowania natychmiast, aby uwolnić parę.