Paszteciki Z Tuńczykiem
Paszteciki z tuńczykiem wymagają około 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 54 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz chleb wiejski, czosnek, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paszteciki Z Tuńczykiem, Paszteciki z tuńczykiem i szybka Coleslaw, oraz Paszteciki Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chleb moczyć w wodzie w dużym płytkim naczyniu, aż zmięknie całkowicie; wyjąć z naczynia i wycisnąć jak najwięcej wody z chleba, jak to możliwe.
Ciepła 1 łyżka oliwy z oliwek w patelni non-stick na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, szpinak, i czosnek w gorącym oleju, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Wymieszać mieszaninę cebuli z tuńczykiem, pieczarki, cukinia, seler, jajka, koperek, sól, pieprz, bazylia, i oregano w dużej misce. Uformuj mieszaninę na około 24 cienkie paszteciki wielkości dłoni.
Ciepła 1 łyżka oliwy z oliwek w dużej patelni na średnim ogniu; gotować paszteciki na patelni aż gotowane przez, 2 do 3 minut na stronie.