Pasty z sera i Marmitu
Pasty z sera i Marmite mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis z BBC Good Food wymaga ziemniaków, dojrzałego cheddaru, bułki tartej i dymki. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 426 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest super. Podobne przepisy to Bułeczki z serem i Marmitem, Kochaj lub nienawidź-Marmite i serowe słomki z akcentem!, oraz Pasty serowo-szpinakowe.
Instrukcje
Do miski z 1 jajkiem włożyć starte ziemniaki, ser, bułkę tartą i dymkę.
Posypać 1 łyżką soli i dużą ilością świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni, aby było nieco grubsze niż 1 moneta. Użyj 16-17cm spodka lub miski, aby wyciąć 6 kółek ciasta, może być konieczne ponowne zrolowanie ozdób, aby uzyskać ostatni. Rozgrzej Marmite na małej patelni lub w kuchence mikrofalowej z odrobiną wody, aby był nieco bardziej biegły, a następnie posmaruj każdy okrąg, pozostawiając obramowanie 2-3 cm wokół każdej krawędzi.
Podziel wypełnienie między środkami każdego okręgu, a następnie ubijaj Pozostałe jajko i posmaruj trochę każdą krawędź. Dla każdego, przynieść 2 boki ciasta, aby spotkać się nad nadzieniem, i szczypać i zagniatać, aby uszczelnić w kształcie pasty. Jeśli jedzenie od razu, przenieść pasty do blachy do pieczenia i schłodzić podczas podgrzewania piekarnika do 160C / 140C wentylator / Gaz
Lub pozostawić na tacy, dobrze owinąć folią spożywczą i zamrozić na okres do 3 miesięcy.
Posmaruj pasty z większą ilością jajka.
Piec przez 50 minut - 1 godzinę, aż złoty kolor i chrupiące. Jeść ciepłe, lub chłodne, w ciągu najbliższych 24 godzin.