Pasta Z Łososia Wędzonego

Pasta Z Łososia Wędzonego
Need a przyprawa bezglutenowa, pierwotna i pescatariańska? Wędzony łosoś Spread może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 27g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 3. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, łosoś, koperek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasta Z Łososia Wędzonego, Pasta Z Łososia Wędzonego, oraz Pasta Z Łososia Wędzonego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłóż sitko z gazą i ustaw nad miską.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieścić twarożek w sitku, przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 1 dnia. Wyrzucić płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
TwarożekTwarożek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
3
Łososia drobno pokroić w kostkę, resztę grubo posiekać. W blenderze lub robocie kuchennym wirować osuszony twarożek, grubo posiekany łosoś, wino, sok z cytryny i musztardę, aż będą gładkie. Wymieszać pokrojonego w kostkę łososia, koperek, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TwarożekTwarożek
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MusztardaMusztarda
łosośłosoś
KoperKoper
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wymieszać łyżką do miski, przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny lub do 2 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia23
Magazyn