Pasta z buraków i sera pleśniowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc wypróbuj pastę z buraków i sera pleśniowego. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chrzan, ser, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Amerykańska Patzaria - Kremowy Burak Z Serem Pleśniowym I, Pieczone buraki i sery, oraz Ser Pleśniowy.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem. Buraki owinąć w folię; piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę lub do miękkości. Super. Obrać i przyciąć korzenie buraka.
Umieścić buraki, jabłka, ser, i chrzan w robocie kuchennym, i proces aż dobrze wymieszane, skrobanie boki miski procesora od czasu do czasu.